SADHAR APRIL 2017 BAHASA JAWA

Tanggal Rilis : 20 Desember 2016

Edisi : 1 Semester ( Januari - Juni 2017)

Disusun oleh : Bidang PWG dan Tim Sadhar Sinode GKJ

Penerbit : Sinode GKJ

Tebal Buku : 50 mm

Isi Buku     :  Halaman

Harga     : (Rp) 40.000

Stok       : Tersedia

Jika Berminat Membeli dapat Menghubungi :


"Penerbitan Sinode GKJ"

Telp : 0298 - 326684 

Wa Center : +62 856-4066-6663

Sekilas Tentang Buku :


POKOK PANDONGA

Gusti Allah tuk-ing gung berkah saben ari... sinarengan pamuji lan mitraning saben ari marsudi ati punapa dene sedaya umat kagungan Paduka.... Kawula aturaken sedaya pandonga lan pakaryan, sedaya kawontenan sisah punapa dene bingah ing dinten-dinten ingkang kawula lampahi mugiya konjuk ing Paduka...

Sinarengan pasamuwan suci Greja-greja Kristen Jawi, kawula unjukkan tekading sedya...

Mujudaken patunggilaning gesang minangka kulawarganing Allah ingkang tansah mbangun iman kapitadosan...

Kawula nyuwun....

 

Kaparingana greget mbangun gesang ingkang katunggilaken kaliyan wungunipun Sang Kristus...

Untuk mengunduh klik 

disini(via google drive)

 disini. (via mediafire)


Share this :

Berita "Renungan Harian Sadhar" Lainnya