Rubrik : Renungan Harian Sadhar

SADHAR: DESEMBER 2015

Sadhar: Desember 2015 Ujub Pandonga Gusti Allah, Rama kawula ing swarga Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Greja Kristen Jawi, kawula unjukaken pandonga, ...

SADHAR: NOVEMBER 2015

Sadhar : November 2015 Ujub Pandonga: Gusti Allah, Rama kawula ing swarga Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Greja Kristen Jawi, kawula unjukaken pandonga,...

SADHAR: OKTOBER 2015

SADHAR: OKTOBER 2015 Ujub Pandonga Gusti Allah, Rama kawula ing swarga Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang swarga dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih swarga punika Pasamuwan Gréja Kristen Jawi, kawula s...

SADHAR: SEPTEMBER 2015

SADHAR: SEPTEMBER 2015 Ujub Pandonga Gusti Allah, Rama kawula ing swarga Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Gréja Kristen Jawi, kawula unjukaken pan...

SADHAR: AGUSTUS 2015

SADHAR: AGUSTUS 2015 Ujub Pandonga Gusti Allah, Rama kawula ing swarga Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Greja Kristen Jawi, kawula unjukaken pandonga, k...

Sadhar: JULI 2015

SADHAR JULI 2015 Ujub Pandonga Gusti Allah, Rama kawula ing swarga Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Greja Kristen Jawi, kawula unjukaken pandonga, krente...

SADHAR: JUNI 2015

SADHAR: JUNI 2015 Gusti Allah, Rama kawula ing swarga Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Greja Kristen Jawi, kawula unjukaken pandonga, krenteging ati, ...

SADHAR: MEI 2015

SADHAR: MEI 2015 Ujub Pandonga Gusti Allah, Rama kawula ing swarga Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Greja Kristen Jawi, kawula unjukaken pandonga, krente...

SADHAR: APRIL 2015

SADHAR BULAN APRIL 2015 Ujub Pandonga Gusti Allah, Rama kawula ing swarga Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Greja Kristen Jawi, kawula unjukaken pandonga,...

SADHAR: MARET 2015

SADHAR MARET 2015   Gusti Allah, Rama kawula ing swarga Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Greja Kristen Jawi, kawula unjukaken pandonga, krenteging ati, tandha...
« Previous | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Next » | »»»