Rubrik : Renungan Harian Sadhar

SADHAR SEPTEMBER 2016 BAHASA JAWA

UJUB PANDONGA WULAN SEPTEMBER 2016 Gusti Allah, Rama kawula ing swarga. Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Greja Kristen Jawi, kawula unjukaken pandonga, kr...

SADHAR SEPTEMBER 2016 BAHASA INDONESIA

UJUB DOA BULAN SEPTEMBER 2016 TUHAN Allah, Bapa yang di sorga. Bersama dengan seluruh umat-Mu yang berhimpun dalam persekutuan Tubuh Putera-Mu, yakni Gereja Kristen Jawa, kami naikkan doa, niat hati, tugas dan tanggung jawab, serta suka-du...

SADHAR AGUSTUS 2016 BAHASA JAWA

UJUB PANDONGA WULAN AGUSTUS 2016 Gusti Allah, Rama kawula ing swarga. Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Greja Kristen Jawi, kawula unjukaken pandonga, kren...

SADHAR AGUSTUS 2016 BAHASA INDONESIA

POKOK DOA BULAN AGUSTUS 2016 TUHAN Allah, Bapa yang di sorga. Bersama dengan seluruh umat-Mu yang berhimpun dalam persekutuan Tubuh Putera-Mu, yakni Gereja Kristen Jawa, kami naikkan doa, niat hati, tugas dan tanggung jawab, serta suka-duk...

SADHAR JULI 2016 BAHASA INDONESIA

POKOK DOA BULAN JULI 2016 TUHAN Allah, Bapa yang di sorga. Bersama dengan seluruh umat-Mu yang berhimpun dalam persekutuan Tubuh Putera-Mu, yakni Gereja Kristen Jawa, kami naikkan doa, niat hati, tugas dan tanggung jawab, serta suka-duka k...

SADHAR JULI 2016 BAHASA JAWA

UJUB PANDONGA WULAN JULI 2016 Gusti Allah, Rama kawula ing swarga. Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Greja Kristen Jawi, kawula unjukaken pandonga, krenteg...

SADHAR JUNI 2016 BAHASA JAWA

Ujub Pandonga Juni Gusti Allah, Rama kawula ing swarga. Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Greja Kristen Jawi, kawula unjukaken pandonga, krenteging ati, ta...

SADHAR JUNI 2016 BAHASA INDONESIA

UJUB DOA JUNI TUHAN Allah, Bapa yang di sorga. Bersama dengan seluruh umat-Mu yang berhimpun dalam persekutuan Tubuh Putera-Mu, yakni Gereja Kristen Jawa, kami naikkan doa, niat hati, tugas dan tanggung jawab, serta suka-duka kehidupan kam...

SADHAR: MEI 2016 (BAHASA JAWA DAN BAHASA INDONESIA)

SADHAR : MEI 2016 Ujub Pandonga Mei Gusti Allah, Rama kawula ing swarga. Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Greja Kristen Jawi, kawula unjukaken pandonga, ...

SADHAR: APRIL 2016

Sadhar APRIL 2016 Ujub Pandonga April Gusti Allah, Rama kawula ing swarga. Sesarengan sedaya umat kagungan Paduka, ingkang dados gegelitaning Sarira Dalem Sang Kristus, inggih punika Pasamuwan Greja Kristen Jawi, kawula unjukaken pandonga,...
« Previous | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Next » | »»»