RENUNGAN HARIAN SADHAR - JULI 2018 Jawa

 

Tanggal Rilis : 14 Juni 2017

 

Edisi : 1 Semester ( Juli - Desember 2018)

Disusun oleh : Bidang PWG dan Tim Sadhar Sinode GKJ

Penerbit : Sinode GKJ

Tebal Buku : 50 mm

Isi Buku     :  Halaman

Harga     : (Rp) 40.000

Stok       : Tersedia

Jika Berminat Membeli dapat Menghubungi :

"Penerbitan Sinode GKJ"

Telp : 0298 - 326684 

Wa Center : +62 856-4066-6663


Sekilas Tentang Buku :

POKOK DOA

Gusti Allah Tuk ing gung berkah saben ari sinarengan pamuji lan mitraning saben ari marsudi ati punapa dene sedaya umat kagungan paduka...

kula atureaken sedaya pandonga lan pakaryan, sedaa kawontenan sisah punapa dena binggah ing dinten - dinten ingkang kawula limpahi mugiya konjuk ing paduka


Download

VIa Google drive


Share this :

Berita "Renungan Harian Sadhar" Lainnya