RENUNGAN HARIAN SADHAR - MARET 2018 JAWA

Tanggal Rilis : 15 Desember 2017

Edisi : 1 Semester ( Januari - Juni 2018)

Disusun oleh : Bidang PWG dan Tim Sadhar Sinode GKJ

Penerbit : Sinode GKJ

Tebal Buku : 50 mm

Isi Buku     :  Halaman

Harga     : (Rp) 40.000

Stok       : Tersedia

Jika Berminat Membeli dapat Menghubungi :

"Penerbitan Sinode GKJ"

Telp : 0298 - 326684 

Wa Center : +62 856-4066-6663

Sekilas Tentang Buku :

POKOK PANDONGA

Gusti Allah tuk-ing gung berkah saben ari... sinarengan pamuji lan mitraning saben ari marsudi ati punapa dene sedaya umat kagungan Paduka.... Kawula aturaken sedaya pandonga lan pakaryan, sedaya kawontenan sisah punapa dene bingah ing dinten-dinten ingkang kawula lampahi mugiya konjuk ing Paduka...

Sinarengan pasamuwan suci Greja-greja Kristen Jawi, kawula unjukkan tekading sedya...

Mujudaken patunggilaning gesang minangka kulawarganing Allah ingkang tansah gadhah pangajeng-ajeng...

Kawula nyuwun....

Sinagedna nggegesang Iman, Pangajeng-ajeng lan Katresnan...


Klik disini Untuk

Google Drive

Media Fire


Share this :

Berita "Renungan Harian Sadhar" Lainnya